Lokacija

Spodaj je predstavljena lokacija Ljubljana, ki vsako leto, že 12 let zaporedoma, povezuje lesarsko/pohištveno/mizarske deležnike za obuditev pohištvene branže v Sloveniji.

lokacija ljubljana

Letni piknik in team building zabava udeležencev pohištvene industrije

V okolici Ljubljane, se vsako leto, že 12 let zaporedoma, v poletnih mesecih, v okviru sodelovanja, z največjim organizatorjem team building eventov v Sloveniji, podjetjem ETC Adriatic, organizira največji pohištveno-zabavni, event, katerega namen je povezati in združiti vse partnerje v lesarsko/mizarsko/pohištveni branži.

Celodnevni dogodek je sestavljen iz strokovnih predavanj v dopoldanskem času ter sproščenih team building iger v popoldanskih urah. Za vse najbolj vzdržljive je na koncu dneva, ob večernih urah, organizirana še zabava, ki se prav vsako leto, zavleče še do zgodnjih jutranjih ur.

V okviru druženja na lokaciji vodnega mesta Atlantis, se nahaja skriti, zeleni kotiček Ljubljane, kot nalašč, primeren kotiček za čudovit piknik, kombiniran s koristnimi predavanji in zanimivimi gosti.

Sam kotiček ponuja več kot zadovoljivo mero zasebnosti sredi našega glavnega mesta, še posebej primeren pa je za zaključene družbe, kot je družba mizarsko pohištvene branže, ki vsako leto na dogodku beleži nove rekorde obiskanosti.

V okviru celotnega piknik prostora na prostem sta za družabne aktivnosti na voljo dva odbojkarska igrišča, dodatno manjše igrišče za nogomet ter seveda prostor za badminton ter ostale športne in team building igre.

Za vsak primer, je za primer slabega dežja ali drugače slabega vremena, na voljo tudi pokrit šotor in prostor, da se vse predvidene aktivnosti in celoten team building program, prestavi pod streho.

Na kratko predstavljen prekrasen prostor na obronkih Ljubljane, ki povezuje vse pohištveno mizarske deležnike ponuja veliko parkirišče z obilo zelenja, adrenalinski park, športni park za odbojko in nogomet ter vrhunsko organizacijo z živo glasbo in zabavo do zgodnjih jutranjih ur.

V okviru strokovnega dela druženja mizarjev in vseh, ki v pohištveni industriji nekaj veljajo, so pod okriljem organizatorja že vrsto let, zaporedoma, organizirana najrazličnejša predavanja na temo razvoja lesarske industrije v Sloveniji, še posebej pa so v zadnjih letih pritegnila zanimiva predavanja in delavnice na področju iskanja novih priložnosti za oživitev lesarske industrije ter povezovanje deležnikov v pohištveni industriji v lesarsko/pohištvene grozde.

Več informacij o organizatorju team building dogodka si lahko preberete na: www.etc-adriatic.si