Poceni kuhinja po naročilu

Glede na to, da je iz naslova programa izdelave najrazličnejših pohištvenih elementov in celotnih bivalnih ambientov, še največ zanimanja od strank, ki jih zanima poceni kuhinja po naročilu, smo v tem prispevku, zbrali nekaj nasvetov predvsem za te, ki se zanimate za slednje.

poceni kuhinja po naročilu

Poceni kuhinja po naročilu – kaj je treba vedeti?

Kuhinje po meri (1), kjer nas v prvi vrsti zanima predvsem cena, se od mizarja do mizarja lahko zelo razlikujejo, saj je vrsta materiala iz katerega je kuhinja narejena, lahko zelo različna.

Najcenejše kuhinje (2) po naročilu, so tiste, ki so izdelane iz ivernih plošč, nato sledijo mdf in furnirane kuhinje, tem pa masivne kuhinje po naročilu.

V najdražji rang po naročilu izdelanih kuhinj, sodijo tiste, ki imajo zraven masivnega lesa, vključene še druge materiale (npr. kamen, inox, kerrock, aluminij, steklo, ipd….) (4).

Pri poceni kuhinjah, izdelanih po naročilu, iz ivernih plošč (3), je treba vedeti, da se tudi med njimi cena spreminja, glede na vrsto obdelave iverala (visoki sijaj, navadni matiran iveral, vrsto abs obrob ivernih plošč, načina obdelave in lepljena abs robov (lepljeno, oplaščeno,…) ter ali je iverna plošča tudi v izgledu naravnega lesa ali samo matirana.

Hkrati na ceno kuhinje po naročilu vpliva tudi to, kakšni so ročaji kuhinje, ob tem pa da, nekateri prodajalci kuhinje po naročilu prodajo in izdelajo samo v lesnem delu, drugi pa vam zraven lesnega dela, prodajo tudi pripadajoče gospodinjske aparate in električno opremo.

Če vas zanima poceni kuhinja po naročilu, ki je izdelana tako imenovano, na ključ (se pravi z vsemi pripadajočimi gospodinjskimi aparati), boste do nje najlažje prišli tako, da za ceno preverite pri veletrgovcih in pohištvenih centrih, ki ponujajo že vnaprej izdelane tipske sestave kuhinj – je pa pri njih vseeno mogoče malenkost spreminjati dimenzije posameznih predalov, barve ličnic in front, razporeditev kuhinjskih elementov in ostalo.

Vendar vseeno previdno: poceni kuhinja po naročilu ni nujno vedno samo tista, ki je najcenejša – še posebej, ko seštejemo stroške dostave in tudi morebitne montaže.