Izračun cene za enostavno omaro

Stranko je zanimal izračun cene za enostavno omaro.

Pozdravljena, ga. svetovalka. Redno prebiram vaše tedenske članke in vidim, da je vaša ekipa v zadnjem času začela pripravljati več nasvetov in izračunov za posamezne kose pohištva in tudi vgradne omare. Mi imamo na hodniku majhen prostor in bi ga radi zapolnili S preprosto in enostavno omaro. Prilagam skico, da boste videla, da si v njej v bistvu želimo čimveč polic (za copate in čevlje) in, če bi šlo še kakšno palico za obešanje plaščev. Vesela bi bila, če bi mi lahko okvirno povedali koliko kaj takega stane preko vas. Nadja K., Slovenska Bistrica

Izračun cene za enostavno omaro

Pozdravljena, hvala za risbo in okvirne mere.

Seveda sem pripravila informativno ceno. Ni problema :). Ne razberem ali gre za klasično omaro, ki ima klasično odpiranje vrat (na pante) in ali gre za vgradno omaro (torej brez stranic) ali za omaro s stranicami.

Ker zgoraj omenjate vgradne omare, sem pripravila informativni izračun kakor, da gre za vgradno.

Cenovno lahko za omaro in notranjo postavitev elementov kot ste jih narisala, pričakujete ceno med 430 in 625,6€. Brez davka, z vključeno dostavo in montažo, brez uporabe morebitnih dodatnih, potrebnih kosov (naslonske letve, lesene maske,…).

Izračun cene za enostavno omaroRazpon cene je takšen zato, ker pri nižji ceni dobite najcenejša okovja na trgu (pločevinasta), pri višji ceni pa najdražja (aluminijasta).

V ceno je vključenih do 8 polic in obešalna palica (ena).

Globina omare se mi zdi primerna, upoštevajte pa, da bodo drsna vrata pri omari zavzela (odvisno od okovja) med 8 in 10 centimetri prostora. Kar pomeni, da bo dejanska globina omare (za uporabo) največ 40 centimetrov.

Še vedno več kot dovolj za čevlje in copate (pri policah) ter tudi za obešanje tanjših (morda letnih) oblačil in plaščev.

V tej ceni je za polnilo vrat upoštevan iveral. Jasno pa, če vas mika, lahko posežete tudi po steklu ali ogledalu, ki ga ponavadi v primeru predsob in hodnikov, še posebej priporočam.

Odličen izbor želim.