Vrednost poslovnega darila, za uspešne poslovne odnose

Določiti vrednost poslovnega darila, za uspešne poslovne odnose, ni enostavno. Zato so za vas v spletni trgovini www.pannart.com pripravljeni poslovni darilni paketi, ki jih lahko enostavno naročite preko spleta. Unikatna keramična poslovna darila, bodo zanesljivo navdušila vaše poslovne partnerje.

Kako najti primerno vrednost poslovnega darila, za uspešne poslovne odnose?

Verjetno tudi vas zanima poslovno obdarovanje. Ta lepa gesta medsebojnih odnosov v času iztekanja starega leta. Kot poslovneži vemo, da se spopadate z vprašanjem kaj podariti svojim zaposlenim in poslovnim partnerjem, da jim izkažete spoštovanje. Dobro poslovno darilo, je pozornost, ki je pomembna tudi za grajenje dobrih odnosov. Poleg skrbno izbranega darila, je pomembna cena. Verjamemo, da ste se že vprašali v kakšni vrednosti naj bo poslovno darilo, ki ga boste podarili. Vrednost, mora biti primerna, ne previsoka, da obdarjencu ne bo neprijetno in ne prenizka, da obdarjeni ne bo razočaran. Na vrednost pa morate paziti tudi zaradi obdavčitve (1).

Primer dobrega, praktičnega in funkcionalnega poslovnega darila z ustrezno vrednostjo – dražji in kakovostnejši telefonski ovitki (npr. Spigen)

Telefonski ovitki, za marsikoga ne štejejo kot primerno poslovno darilo, čeprav so izjemno praktični in funkcionalni in jih pravzaprav potrebuje, vedno znova, vsak, saj ga danes praktično več ni junaka, ki ne bi imel vsaj enega telefona.

A ima večina telefonskih ovitkov nizko ceno, zato se v razredu poslovnih daril zelo težko, podjetja odločajo za njihovo izbiro pri obdarovanju npr. zaposlenih, kaj šele poslovnih partnerjev.

A, lahko so tudi telefonski ovitki, odlična ideja za poslovno darilo – že, če samo med njimi, izberemo takšne, ki imajo sicer višjo ceno, večjo dodano vrednost ali so bolj znana blagovna znamka.

Ljubitelji in poznavalci telefonskih ovitkov, sigurno poznajo blagovno znamko Spigen. Spigen res ne sodi med najcenejše telefonske ovitke, so pa to definitivno etui-ji za mobitele, ki so po kakovosti, višjega ranga, zato so odličen primer, da se lahko uporabijo kot poslovno darilo.

Vrednost poslovnega darila, za uspešne poslovne odnose, vaza PANNart ceramics

Velika vaza Tulipan

Kako izbrati izvirno poslovno darilo v pravi vrednosti?

Iskanja popolnega darila, se lahko lotite tako, da zberete čim več informacij o svoji najboljši stranki ali poslovnem partnerju. Kaj radi počnejo, interesi, njihove osebnostne značilnosti, s tem si boste povečali možnosti, da jim kupite odlično poslovno darilo. Poslovna darila namreč niso samo stenski koledarji in pisala, podarite lahko nekaj bolj osebnega, seveda v pravi vrednosti. Bolj osebna darila, bodo vašim zaposlenim in partnerjem pokazala, da ste izbiro dobro premislili in se potrudili.

Podarite izdelek slovenskega porekla!

Ena izmed možnosti je, da se odločite za izdelke, ki so povezani z našo kulturo in okoljem. Izbrana unikatna darila, so na voljo v hiši keramike PANNart ceramics. Vsak izdelek je skrbno izdelan in dodate mu lahko osebni pridih. S tem jih boste zlahka povezali s podobo vašega podjetja oziroma konceptom blagovne znamke. Dodana vrednost je, da so izdelki iz naravnih materialov in izdelani v Sloveniji. Poleg tega, pa je vsak izdelek izdelan ročno in z ljubeznijo. Poglejte si tudi, kako izdelujejo irsko Belleek Pottery keramiko z več, kot 150 letno tradicijo.

Poslovno darilo naj bo uporabno in unikatno

Če želite vaše obdarovance še posebej navdušiti, jim podarite uporabno darilo. Uporabno a unikatno darilo, bo popestrilo njihov dom, z veseljem pa da bodo spomnili tudi na vas. Različni darilni paketi keramičnih izdelkov, ki so izdelani po vaših željah in poleg tega lično zaviti. Prostoru bodo dodali dodano vrednost, ga polepšali. Le komu se ne bi narisal nasmeh na obraz, ob čudoviti, skrbno izdelani vazi z rožami?

Pohištvo kot poslovno darilo

Vsi, ki razmišljate o idejah za poslovna darila, lahko iz vidika praktičnosti, svojim poslovnim partnerjem, ponudite tudi pohištveno opremo (sicer manjše vrednosti), kot poslovno darilo. Če na področju obdarovanja poslovnih partnerjev pretežno prevladuje obdarovanje z rokovniki, koledarji in manjšimi pisarniškimi pripomočki, ne bo narobe, če za obliko poslovnih daril, izberete tudi manjše kose pohištva (npr. pisarniške stole, manjše, dodatne premične ali fiksne regale, odlagalne police, arhivske mape in drugo). Predvsem pisarniški stoli, ki ne nujno stanejo ogromno, zanjo biti odlična dodana vrednost pisarni poslovnega partnerja, lahko pa ste preičani, da se bo ob izbiri dobrega pisalnega stola, vaša partner pogosteje spomnil na vas, kot bi se sicer.

Krasne, predvsem pa cenovno izjmeno ugodne pisarniške stole, boste našli na povezavi pisarniški stoli Pohištvo123.si.

V zvezi z iskanjem ustreznega pohištva, priporočamo tudi prispevek Kako do ustrezne pisalne mize?

Oznake besedila: Vrednost poslovnega darila, za uspešne poslovne odnose